R M W

2010-07-20 @ 22:01:37 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()
Även fast det finns läsare högt över förväntat i min ouppdaterade blogg så ska jag ta en liten paus.
Börjar skriva igen när jag fått min nya dator och sen när jag fått tid för det här.

Då har jag förhoppningsvis massa kul att berätta. Allt med körkortet är ju bokat, fast det är jätte långt kvar till uppkörning och grejer, men ändå. Och Rhoooodos med tjejerna, och förhoppningsvis mer!
Rock my world. Fy mig!

34

2010-07-18 @ 16:15:18 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()
Nu är denna veckans jobb avklarat. Jag jobbade både lördag och söndag, vilket innebär att det inte blev mycket helg för min del.

I fredags så var vi hos Fia, det var jätte trevligt fast det blev en kass utgång, haha ;) Jaja sånt händer. Kvällen började toppen iallafall.

Idag så slutade jag 3 och har vart hemma sen dess, ska göra test på datorn sen läsa i boken. Ska kanske vara med Oscar ikväll också.


34 dagar kvar till Rhodos idag!!

Fredags mys

2010-07-16 @ 14:07:10 Permalink My life in words Kommentarer (3) Trackbacks ()

Veckans enda lediga dag började med att klockan ringde vid 6. Det var bara att plåga sig upp och klä på mig, äta och sminka mig. Sen fick jag skjuts av mammsen som skulle till jobbet.
Körlektionen gick jätte bra och allt börjar verkligen sitta i benmärgen nu. Bara teorin som jag måste knåda med mer.

När lektionen var slut så gick jag upp till Saras lägenhet och väckte henne, hehe. Hon bjöd på frukost och vi hade jätte mysigt och trevligt. Mycket prat och bara allmänt mys. Hade verkligen saknat henne!
Vi gick även runt och kollade lite på stan och åt lunch på nancy's innan vi skildes åt.

Nu så är jag hemma och ska snart göra ett körtest på datorn innan jag läser i boken. Ikväll så ska jag till Fia där även mirva emma och förhoppningsvis malin ochså komemr befinna sig. Vi ska äta tillsammans och föra lite, sen utgång.


Sötaste

2010-07-16 @ 14:01:04 Permalink Pictures of joy Kommentarer (1) Trackbacks ()


Detta köpte jag igår till de kommande föräldrarna.
Jag längtar tills januari ♥


buhu på mig

2010-07-15 @ 21:13:14 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()
Idag har jag inte vart på topp-humör, kan jag nog säga. Jag har nog fått för lite kärlek idag.

Jag ska iallafall strax göra mig i ordning för sängen, och sedan börja läsa i teoriboken tills jag somnar. Måste ju lägga mig tidigt ikväll för jag har tidig körlektion imorgon.

Förövrigt så har halva sommaren gått nu, det är mitten av Juli och dagarna bara flyger iväg, det är helt sjukt. Förra sommaren var jag borta hela lovet.
Men inte nu, jag har i och försig inget lov nu heller. Är iallafall sjukt glad att jag har jobb. Jag skulle aldrig palla med att vara hemma när alla andra jobbar. Pengar får jag ju också!

Jag har iallafall Rhodos att se fram emot. Och näste helg som kommer vill jag även hitta på någonting, för det är den ända helgen som jag är ledig lördag OCH söndag. Nått händer nog...


torsdag

2010-07-15 @ 18:23:06 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jobb, jobb och jobb. Det är det som händetr i mitt liv, pussarna och kärleken från Oscar får mig att orka.

Jag saknar även mina vänner. Men imorgon träffar jag några utav dom iallafall. Man kan inte alltid få som man vill, och jag jobbar varje dag i princip och det är bra för jag behöver verkligen pengar eftersom att jag inte har något jobb till hösten...ÄN!

Idag så ska jag plugga teori hela kvällen, eller nästan. Måste städa också och lägga mig tidigt. För trots att jag är ledig imorgon så ska jag ha körlektion kl 7 imorgon bitti. Hejdå sovmorgon!
Jag ska även träffa Sara eftersom att bussarna inte gick sist så det hanns inte med :( men imorgon så!

Efter jag vart med Sara imorgon så ska jag hem och ta mig till stranden helt själv och plugga teori. Allt är bokat så nu jäääävlar!

Imorgon kväll så ska jag troligtvis också vara med mina fina tjejvänner, sen utgång :)


I'm feeling hot hot hot

2010-07-13 @ 17:38:38 Permalink My life in words Kommentarer (2) Trackbacks ()
Idag så har jag jobbat i värmen. Dagen gick hyffsat fort och den var kanon. Föruton att jag höll på att försova mig, men det är en annan historia. Oscars bonus farfar är iallafall guld.

Snart så kommer även Oscar hit och då ska vi ta oss ner till sjön och bada och äta middag. Hur mysigt som helst.

Imorgon är det jobb igen, men innan det så ska jag fixa nytt pass som jag behöver för att kunna åka till Rhodos och sen ska jag även träffa Sara ♥ saknar henne grymt mycket!


my days

2010-07-12 @ 19:44:41 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Idag är jag riktigt trött! Hela förra veckan jobbade jag förutom onsdag och söndag, fast onsdagen var fullt upp med körning och så var jag hos tandläkaren så sovmorgon och vila kunde jag glömma!
I helgen så jobbade jag fredag och lördag fram till 18, och då åkte jag till Nykvarn där jag blev upphämtad för att åka up till sjön med Oscar och hans familj, + morbrors familj och bonus farmor och farfar.

Det var en mysig Ö och vi hade det jätte trevligt med bad fiske och massa sådant. Kom hem söndag kväll och då åkte jag och Oscar till mig och hade det mysigt med mina föräldrar och tittade på VM finalen. Riktigt spännande!

Idag så har jag vart på grönalund med jobbet. Mycket roligt med myycket jobbigt dock. Värmen tog på krafterna. Jobbade övertid så jag slutade vid 6.
Nu är jag hemma och ska göra ett prov på datorn, sen övningsköra till Oscar ♥

Kameran följde inte med under helgen så ni för nöja er med det lilla ni får. Puss!


mysig middag

2010-07-07 @ 20:49:12 Permalink Pictures of joy Kommentarer (0) Trackbacks ()













Golf med hjärtat

2010-07-07 @ 19:12:55 Permalink Pictures of joy Kommentarer (0) Trackbacks ()





60års firande

2010-07-07 @ 18:59:33 Permalink Pictures of joy Kommentarer (0) Trackbacks ()











Hinner inte

2010-07-07 @ 11:14:28 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag hinner verkligen inte sitta här. Men faktiskt går det ingen nöd på mig. Läsarna verkar stanna kvar också.

Jag gör något hela tiden, jobbar jag inte så kör jag, eller är med någon. Är ute eller något liknande. Att sitta inne vid datorn känns inte lika lockande nu. Finns så mycket bättre man kan göra.

Idag så har jag iallafall vart på körskolan, sen tandläkaren och fixat en gammal lagning som försvunnit eftersom jag gnisslar tänder på nätterna. Ska tillbaka efter de haft semester IGEN för att fixa en nattskena. Vilket känns bra, jag vill ju inte förstöra mina tänder.

Jag kom iallafall nyss hem och ska snart starta ett teoriprov på datorn. Sen så ska jag sova lite innan jag ska tillbaka till körskolan och ha en dubbelektion. Det är inte många kvar nu...

Och efetr det så ska jag hem. Ska laga tacos till familjen, älskling kommer också. Sen blir kvällen av att plugga teori och umgås med min loverboy.

Innan jag åker ska jag också lägga in bilderna jag tjatat om i dagar nu. promise!

blev nyss hämtad av oscar och robin. Nu bl...

2010-07-06 @ 20:27:40 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()

sp_a0153 (MMS)

blev nyss hämtad av oscar och robin. Nu blir det chips läsk och vm:)


lunchtime för mig. Har vart uppe sen halv ...

2010-07-06 @ 11:49:50 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()

sp_a0149 (MMS)

lunchtime för mig. Har vart uppe sen halv 6 och nu är jag på jobbet. Slutar vid 17 :)


Time over

2010-07-05 @ 08:49:31 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

I dag vaknade jag utav klockan vid haöv 8. Jag traskade upp och gjorde frukost på sängen till min morgontrötta man som också ska jobba idag.
Sen så åt vi frukost i sängen tillsammans innan han var tvungen att åka. Då klädde jag på mig och nu dricker jag kaffelatte.

Idag har jag ett låångt arbetspass, nämligen från 10-22. 12 timmar alltså. Har packat med mig två matlådor och nyponsoppa. Hehe :)

Det är fortfarande dålig uppdatering här, men har varken haft tid eller lust. Denna vecka har verkligen känts som semester,  slapp, bad och sol och massa mys. Den har vart kanon. Så jag har inte vart inne på datorn så mycket. Men hade lite dötid nu.

I lördags blev jag ju inringd till jobbet, men från och med idag så börjar mitt sommarpass på riktigt. Är både skönt men när det är så fint väder som det är så vill man helst ligga på en strand. Men jag har ju iallafall ett väldigt skönt job där man kan vara ute och hitta på grejer.

Jag lovade er även massa bildbomber, ni har fått en, men fler kommer ikväll eller imorgon ♥


Bildbomb; poolhäng

2010-07-03 @ 18:51:44 Permalink Pictures of joy Kommentarer (0) Trackbacks ()





Outfit; Lördag

2010-07-03 @ 18:44:50 Permalink Outfits / Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blev bild utan blixt, fast orkade inte ta om

Btw, varning för bildbomber här i bloggen


just nu på jobbet och äter lunch. Händer i...

2010-07-03 @ 14:13:06 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

sp_a0131 (MMS)

just nu på jobbet och äter lunch. Händer inte så mycket här då alla är och utnytjas det fina vädret. Slutar iallafall sex och då ska jag till nykvarn:)


Mys

2010-07-02 @ 21:54:02 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har jag och oscar hängt vid poolen hela dagen. Eller imorse var jag på körlektion som gick galant, han säger att jag inte behöver så många till. Halkbana är bokad och ska snart boka allt annat!

Annars idag så har vi och min familj vart på middag hos farmor och farfar, jätte mumsigt. Vi har även haft 2 keliga igelkottar där?! haha.
Vi gick hem vid halv 9 och nu tittar vi på fotboll, eller Oscar. Jag pluggar lite teori :) Har även bakar negerbollar  som vi snart ska mumsa på tillsammans med cola, och en film efter forbollen ♥ Min pojkvän är världens mysigaste.

Imorgon väntas jobb. Nu startar mitt jobbpass on real. Roligt, men come on. 30grader imorgon. Hmm, hoppas vi badar :)

jag och fyra av mina älskade vänner har även bokat resa nuu. 21-28/8 åker vi till rhoooodos, sjukt kul brudar!



här har min dag spenderats. Igår var jag o...

2010-07-02 @ 15:14:56 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

sp_a0129 (MMS)

här har min dag spenderats. Igår var jag och oscar vid golfbanan och slog lite, och så tittade vi på shutter island. Ikväll ska vi på middag hos farmor och farfar.


-

2010-07-01 @ 13:58:14 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()

60års festen igår var jätte trevlig. Ninna hade jätte roligt och det hade resten med. Vi kom hem vid halv 12-12 och jag och oscar däckade direkt i soffan och vaknade vid 3 och gick till sängen.

Idag har vi tagit det lugnt och haft det mysigt. Oscar skjutsade hem mig vid 12 och här sitter jag. Ska lägga in bilder på datorn lite senare. Men nu blir det teoriplugg innan mamma kommer hem för då blir det övningskörning. Ska även till Belinda och mysa sen ikväll ♥


RSS 2.0