En timme kvar

2011-09-28 @ 15:49:08 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slutar jobba om en timme. Då ska jag göra några ärenden på stan, sen hem och vila. Känner mig fortfarande inte helt kry. Borde nog varit hemma idag också. Lätt att vara efterklok.


Sky is the limit

2011-09-28 @ 12:09:27 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gustav

2011-09-28 @ 09:19:47 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är hundvakt åt världens snällaste och mysigaste hund. Min jobbarkompis hund. Fina Gustav!


Provar nya blogg-appen

2011-09-28 @ 09:13:33 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fixade precis nya blogg-appen. Kanske blir en lite roligare blogg då utan massa smsinlägg. Hehe. Förstår inte varför blogg inte fixat detta innan??

Sitter iallafall på jobbet och har långpass mellan 7-17. Fast borde varit hemma. Har galet ont i min hals. Fan när ska jag bli frisk.
Äter iallafall frukost nu, äggröra med ost och rödlök, tomater och te med honung.


Man ska inte gråta över spilld Chai

2011-09-27 @ 19:13:48 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är de dags att få bukt med denna förkylning! Tror inte ni förstår hur mycket té jag egentligen dricker. De är LITER om dagen.. Seriöst.

Vat ju på apoteket, och hos Jempa och skulle hämte Chai sirap som jag hade gett henne pengar så hon kunde köpa åt mig. Hon har haft de ett tag men jag har aldrig haft tillfälle att hämta den förens nu.
Har verkligen längtat och varit galet sugen.. Men vad händer??
Jo när jag kommer hem och står utanför dörren så tappar jag den där j*kla påsen och glasflaskan går sönder.. Min jävla tur..

Aja, men ska in te gråta över spilld mjölk(Chai). Snart kommer älskling hit och myser med mig idag igen.

Mot Apoteket för att köpa hostmedicin och ...

2011-09-27 @ 17:10:04 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_9781 (MMS)

Mot Apoteket för att köpa hostmedicin och förbi Jenny och hämta en sak. Puss


Fredag 23 september

2011-09-27 @ 15:42:53 Permalink Pictures of joy Kommentarer (0) Trackbacks ()







Sminkkurs

2011-09-27 @ 15:34:06 Permalink Other stuff Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ängla och Julia(oscars kusin) sminkade alla män i fredags. Här min Pappa:


Oscars Morfar:

Och födelsedagsbarnet Himself:



Inte lukta usch och stå högt i kurs

2011-09-27 @ 15:13:40 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Blev hemma idag också. Är så grymt uttråkad men jag måste verkligen bli frisk, båda för min egen skull och en annan sak.
Imorgon blir det iallafall ett långpass på kringelvägen, 7-17. Och på torsdag ska jag gå intro.

Idag har dagen nästan varit mindre händelserik än gårdagen (om de nu går..). Har knappt rört mig ur sängen. Tack vare min lillesyster som var hemma ett tag så fick jag åtminstånde mat i magen. Hehe.

Nu hade jag iallafall tänkt plocka upp lite kläder som ligger på mitt golv, sen packa lite smått inför imorgon. Även plocka ur och i diskmaskinen och fixa lite bankärenden.

SEN SKA JAG TA EN DUSCH. Fyfan va skönt alltså. Mitt hår är så jävla snuskigt just nu och bara skriker efter schampoo. Haha. Tur att ingen ser mig just nu.

När jag är klar med allting så ska jag även till apoteket och hämta ut hostmedicin och förhoppningsvis åka förbi Jenny och hämta min chai. Som jag längtat.


Några bilder från mitt 20års firande

2011-09-27 @ 14:55:14 Permalink Pictures of joy Kommentarer (0) Trackbacks ()








and i'm off

2011-09-26 @ 20:19:41 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Min dag har bestått utav té drickande, och film tittande. Har precis duschat av mig och snart kommer Oscar hit och myser. Bra slut på en annars ovärd dag.


Feels like the first time

2011-09-26 @ 19:54:08 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Min helg har varit så himla bra!
I fredags så var jag hos Oscar och firade honom. Hade super mysigt med mat och fika och massor med prat med hans släkt. Mina föräldrar och bella var också där. Jag stannade över natten.

Blev hämtad av mamma tidigt på lördagen och vi åkte och handlade de sista inför kvällen. När jag kom hem så bestod hela dagen utav fix och trix. Elin kom till mig lite tidigare och hjälpte till. Tack så mycket.
Kvällen blev super lyckad om jag får säga så. Vi åt mat, lekte och hade de super trevligt. Jag fick massor med fona paket och alla tjejerna är så jäkla underbara, helt bäst! Tack så mycket allihopa för ni gjorde hela min kväll super lyckad! Utgången blev också super!

I söndags blev jag väckt av sång, presenter och smörgåstårta. Vid två så kollade jag på rockets dam match, sen hade jag gäster. Hela helgen var kort och gott super lyckad.

Idag känner jag mig inte som en 20-åring, utan jag känner mig riktigt liten och ynklig. Tror jag fått inflammation i stämbanden för är sjukt jävla hes och så har jag ont i halsen. Så fick sjukskriva mig från jobbet idag vilket verkligen suger.

Men imorgon blir de nya tag så innan de blir de massa té drickandes.


Aldrig mer tonåring

2011-09-26 @ 17:55:52 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Igår så vaknade jag med världens ryggvärk. Lade märke till att jag fått mitt första gråa hårstrå på huvudet, som jag genast ryckte bort. Hade världens påsar under ögonen och så började jag få rynkor... De kunde bara betyda en grej:

Jag fyllde 20!!!



Mina tonårs-år har både varit de värsta i hela mitt liv men ändå de bästa. Men det är en annan historia. Kan iallafall säga att jag kommer minnas de med både tårar och skratt.
Men nu är det dags att säga hej till vuxenvärlden. Hej!

Liten blir stor

2011-09-23 @ 12:54:00 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halloj!
Steg upp vid 9 imorse och började städa, är i princip klar, ska bara skura golven.
Kan inte påstå att jag mår så mycket bättre idag. Är fortfarande genomförkyld och halsen smärtar, så blir att kurera mig för att vara på topp. Mycket roligt som händer denna helg.

Ikväll ska jag till Oscar och fira honom eftersom han fyllde år i veckan. Så hela min familj ska dit, och även hans släkt. Blir super mysigt. Sover förmodligen över där också.

Imorgon ska de bli rajtantajtan här hemma. Kommer bli en fet tjejkväll med 17st snygga brudar som kommer hit. Kommer bli så jäkla roligt. Kan inte komma på något bättre sätt att fira in sin 20års dag på, än att dansa in den med mina favoriter (MIRVA DU SAKNAS!!!!!).
Så morgondagen kommer innebära fix in i de sista, och sedan all in..

Och på söndag fyller jag 20!!!!!!!!!!!!!!!! Liten blir stor :-)

Idag har jag och min älskling varit tillsa...

2011-09-23 @ 10:18:10 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_3736 (MMS)

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 3 år och 6 månader. Du gör mig så lycklig, vill dela hela mitt liv med dig. Världens bästa pojkvän!


Jag vill också ha ett sånt här bröllop

2011-09-22 @ 21:10:13 Permalink My thoughts Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

2011-09-22 @ 19:51:43 Permalink My thoughts Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sometimes life takes unexpected turns. But with some beloved next to you, everything will be okey in the end


Håll era tummar

2011-09-22 @ 15:07:39 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Dåligt bloggande från min sida. Kan egentligen inte säga att jag inte haft tid. Orken kanske man ska skylla på istället.
Gått och blivit sjuk med andra ord. Igår vaknade jag med feber och helt genomförkyld. Idag mår jag betydligt bättre men förkylningen har satt sig på stämbanden så låter inte helt okej, hehe.

Igår kom även min pojkvän hem från Gran Canaria. Gud var jag saknat honom, han var brun och fin vilket är riktigt orättvist ;)
Han fick iallafall sin 20års present av mig och han blev jätte nöjd :-) Hade en riktig myskväll också.

Idag så vaknade vi vid elva. Åt mat och tog de lugnt innan jag fick skjuts hem. Här hemma har jag dammat av rummen i huset inför Lördag. Men väntar med golven då de lär hinna bli dammit och stökit igen.

Vid halv fem idag har jag en super viktig grej jag ska göra. Berättar mer ikväll men håll en eller två tummar för mig :-)


Är på jovisgatan. Malin har lagat mat till...

2011-09-20 @ 18:59:08 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_0518 (MMS)

Är på jovisgatan. Malin har lagat mat till mig, och Elin kom också för en stund sen. Snart kommer emma och då blir de film mys.


Idag fyller världens bästa kille 20 år, mi...

2011-09-20 @ 12:36:16 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_2780 (MMS)

Idag fyller världens bästa kille 20 år, min fina pojkvän. Saknar han så himla mycket. Men imorgon kommer han hem efter en vecka i gran canaria. Längtar!


Hahaha klockrent formulerat

2011-09-19 @ 21:50:38 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()

img_8838 (MMS)

Hahaha klockrent formulerat


Dags att damma av

2011-09-19 @ 17:41:36 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Min fredag började ju med arbetsintervju och avslutades med myskväll med mina fina tjejer. Vi kollade Idol och så såg vi även filmen Rio. Sjukt söt film.
Var en super bra kväll och saknar dem redan. Kvällen slutade upp med att jag och elin somnade sked i min säng. Skämt o sido..

Lördagen innebar chillerill, sen så åt jag middag här hemma med familjen, morfar och hans syster som var här och hälsade på. Vid sju så fick jag skjuts till jovisgatan där de börjades fixas och sedan iväg och föra och sist utgång. Blev the strip även denna helg och de var sjukt roligt.

I Söndags så vaknade jag upp hos Malin och Emma. Tog 11 bussen hem och gjorde inte mer än att kolla på D1 matchen och träffade världens sötaste lille Edvin (okej sara me ;)

Nu så har jag kommt hem från jobbet, ska snart iväg och spela innebandy. Haha ja faktiskt. Hade lagt klubban på hyllan, men får se hur detta blir. Direkt efter blir de iallafall gymet och sedan en lugn kväll.

Skriver mer när jag kommer hem.

Haft en super helg. Och en grym utgång igå...

2011-09-18 @ 22:27:14 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_0427 (MMS)

Haft en super helg. Och en grym utgång igår. Nu är jag sjukt trött så ska dricka mitt lavendel te sen sova gott! Imorgon blir de jobb på förskolan.


Effektiv förmiddag. Gick förvånadsvärt min...

2011-09-16 @ 12:20:58 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_2476 (MMS)

Effektiv förmiddag. Gick förvånadsvärt min väg, hoppas på mer goda Svar. Tänkte träna innan jobbet men behövdes tidigare. Så nu dags att ta tag i denna jobbdag som sträcker sig mellan 12-20. Puss


match made in heaven

2011-09-15 @ 21:02:42 Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tomorrow is another day

2011-09-15 @ 19:17:41 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bild från igår.

Har egentligen inget att skriva. Ligger i min säng i myskläder och har precis druckit en hemmagjort chailatte. Blir en super lugn kväll för mig. Och jag saknar min pojkvän.

För övrigt så har jag varit sjukt nere på sistone. Känns som allt pekar mot mig. Men de är bara i mitt huvud har jag märkt.
Jag känner mig arg och irriterad jämt, vilket verkligen tar på krafterna. Känner att ingen lyssnar eller att ingen bryr sig, även fast jag vet att människor både lyssnar och bryr sig. För jag har verkligen världens bästa vänner. Som jag saknar ihjäl mig efter.
Vet inte vad jag ville komma egentligen. Men är iallafall i en dålig fas just nu. Men morgondagen är en annan dag.

ingen hör dig ändå

2011-09-15 @ 15:09:59 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Idag har jag jobbat på dagiset. Vi var i skogen i princip hela dagen. Super mys.

Jag komm hem för en timme sen ungefär. Är galet trött, men måste ta tag i mitt stökiga rum, sen tänkte jkag gå en lång PW, och köra lite styrka här hemma. Ingen lust att åka till gymet idag. Egentligen borde jag vila, men har sån ångest för har inte tränat på ett tag, så måste komma igång igen.

Ikväll blir det bara lugnt. Och imorgon intervju, jobb och träfaf tjejerna för myskväll framför Idol ♥


Mitt nya te. Är med lavendel i och de ska ...

2011-09-14 @ 21:01:04 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_3680 (MMS)

Mitt nya te. Är med lavendel i och de ska tydligen hjälpa en sova bättre.(jag tror på det). Ska kolla lite tv med familjen sen skriver jag från datorn.


Blivit sjuk. Har inte tid med det. Proppat...

2011-09-14 @ 14:21:44 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_4375 (MMS)

Blivit sjuk. Har inte tid med det. Proppat i mig Ipren och varma och mysiga kläder(min nya fuskpäls). Nu är de dags för jobb.


Mina fina inbjudningskort, fyller man 20 s...

2011-09-14 @ 10:42:28 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()

img_5757 (MMS)

Mina fina inbjudningskort, fyller man 20 så gör man :-)


The whole world is invited

2011-09-14 @ 10:21:51 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Idag är det Onsdag. En fullspäckad onsdag om man säger så.
Imorse var jag på en intervju och de gick bra. Inge mer om de, man ska ju aldrig ropa hej förens man är över kullen. Eller hur man nu säger.

Sen när jag kom hem så har jag skrivit inbjudningskort som jag tänkt skicka ut. Jag fyller ju 20 år den 25 och det ska firas med bravur! Hehe. Ska bli så himla roligt med två helgers firande. Först tjejmiddag och sedan släkt och vänner. Kommer bli kanon.
Har även checkat lite för de också, bland annat beställt hem outfit och bett farmor göra tårta. Hon gör de godaste :-)

Resten av dagen ska jag leta adresser, träffa jossan, presentera mig inför en sak imorgon och sedan iväg till jobbet. Som jag sa, fullspäckad dag.
Som tur är så spelar Veronica maggio för fullt.

Juste, min pojkvän åkte även till Gran Canaria inatt. Så himla fusk. Dock så kunde jag följa med, men valde att spara pengar och stanna hemma. Vilket jag ångrar nu men de kommer ju fler tillfällen.

Vi hörs sen, puss!


Nu ska jag och M.P ge oss ut på en liten m...

2011-09-13 @ 10:59:02 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_3824 (MMS)

Nu ska jag och M.P ge oss ut på en liten mini road trip i Sthlms trakten.


Fått en dålig vana att dricka en fet red b...

2011-09-12 @ 14:50:24 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_3591 (MMS)

Fått en dålig vana att dricka en fet red bull när jag jobbar. Haha


monday morning

2011-09-12 @ 11:43:15 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Som jag sa igår så blev de en riktigt rolig utgång i lördags. Lite för många shots och vinglas, men vad gör de om hundra år..
Träffade massor med roliga människor ute och jag hade verkligen en toppen kväll!

Slutade Lördagskvällen med att Empan följde med mig hem och vi låg och pratade om allt mellan himme och jord innan vi somnade.
Vid 13 så vaknade vi och jag skjutsade emmelie till malmsjön där hon skulle plocka svamp med hennes familj. Själv åkte jag hem och åt och somnade framför TVn. Sov i princip bort hela dagen. Men de gjirde inget.

Kvällen slutade med en skön SPA kväll med mamma och lillesyster.

Idag var jag uppe med tuppen. Jag skjutsade mamma till jobbet, sen hade jag tänkt åka till gymet, men hittar inte mitt gymkort?? Helt jäkla borta. Tänkte dra ut och springa men somnade, vädret var inte heller så roligt, men måste börja träna nu! andra bullar inorgon.

Nu sitter jag och ddricker té och ska snart börja göra mig i ordning för att sedan dra mig mot jobbet och jobba 13-20.


Skulle bli en lugn utgång igår... Blev int...

2011-09-11 @ 21:07:28 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_6003 (MMS)

Skulle bli en lugn utgång igår... Blev inte så. Haha. Idag har man mått som man förtjänat, har växlat från att ha sovit i sängen och soffan. Nu sitter jag med hårinpackning, ansiktsmask och fotbad och dricker te. Mys söndag med andra ord. Skiner mer imorgon!


Lördag

2011-09-10 @ 15:44:20 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Fredagskvällen blev bra ändå. Jobbade till 10, men de var en riktig myskvöll på jobbet. Köpte hem mat från kolgrillen och så bjöd jag alla på kladdkaka och grädde dessutom. Inge synd om mig :-)

När jag slutat jobba så åkte jag och hämtade Oscar och vi drog till heron city. Vi såg filmen försvunnen. Den var väl helt okej, väldigt förutsägbar och ingen jag egentligen skulle se om. Hehe men de var mysigt.

Idag har jag och O bara slappat, sen skjutsade jag hem han. Nu har jag inte gjort något, ska in i duschen snart, sen kommer Elin hit. Kvällen fortsätter mot Jovisgatan där de blir vin och ost och kex. Förmodligen en utgång på det också. Kommer bli en bra kväll!


473ml red bull ska nog få mig orka jobba e...

2011-09-09 @ 13:17:48 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()

img_6596 (MMS)

473ml red bull ska nog få mig orka jobba en hel fredags kväll, hehe.


kiss me thru the phone

2011-09-09 @ 12:26:39 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Fredag idag. Jag jobbar kväll så blir en lugn fredag. Jobbar mellan 13-20 sen så ska jag hem och ha lite SPA kväll med Mamma och Bella. Kommer bli skönt.

Igår efter jobbet så åkte jag till Oscar och sov där, vi somnade i soffan som vanligt. Hehe. Och idag har jag inte gjort så mycket annat än att ha solat och gjort mig i ordning för jobb.

Förövrigt så börjar jag om en timme så dags att åka nu :-) Vi hörs på mobilblogg under dagen.


True friendship is about who came, and never left you're side.

Välkommen in

2011-09-08 @ 13:30:16 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()

Denna bild är snart ett år gammal. Vart tar tiden vägen?

Blev inte mycket carpe diem för mig. Kom upp ur sängen vid 11. Har ätit lite och ringt några samtal. Så nästa vecka har jag några förhoppningsvis bra saker framför mig. Ni får hålla tummarna.

Idag jobbar jag iallafall 15-22. SÅ ska dammsuga övervåningen nu och sedan hoppa in i duschen och gör mig klar.

RIP

2011-09-07 @ 22:07:43 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saxobeat

2011-09-07 @ 22:03:11 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

Såhär snygg är jag just nu.. Oscar kollar nyheterna/sporten och jag har sökt några jobb.
Snart är de dags att bädda ner sig. Hörs imorgon. Blir tidig uppgång även fast jag börjar 15, har mycket att göra. Så de blir lite carpe diem..

True story

2011-09-07 @ 22:00:26 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()
Då var slutligen den vänskapen över!!
Att man inte bara kan vara ärlig... Det värsta jag vet är oärlighet!
En sak att förfina sanningen, men att lägga till!!!??? Nej fy fan!
Det klarar jag mig utan!
Så fram tills den dagen du kan va ärlig mot mig o inte lägga på så mycket så har vi inget mer att säga varandra!.....
Dra åt skogen, JÄVLA BADRUMSVÅG.

Fyrkantiga ögon

2011-09-07 @ 20:39:51 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Har haft en bra dag idag, lite mycket skrik från alla de nya små barnen på avdelningen men ack så roligt de var att vara tillbaka. Har verkligen saknat stället efter att ha varit borta därifrån i några månader.

De flesta av de barnen jag hade på min avdelning innan sommaren har ju gått över till en större avdelning och de blev super glada när jag kom dit och hälsade på, även alla som var kvar på avdelningen. Blev alltså mycket kramar idag. Inget jag klagar på, hehe :-)

Efter jobbet så  tog jag med Ängla hem eftersom hon går på de dagoset jag jobbar på. Var hos Oscar ett tag och åt osv. Sen åkte vi till mig. Har kollat lite TV och nu sitter jag här och han spelar NHL. Té dricker vi också såklart, hehe..


Såhär gosig är han just nu i ziperallen han fått av mig. Köpte den till mig först men den var så himla stor.

Daycare

2011-09-06 @ 19:18:34 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Jag är helt slut. Alla muskler är så himla trötta nu. Imorgon tänkte jag gymma, men blev inringd till dagiset. Ska bli så himla roligt.
Träffa alla mina sötnosar igen, och även alla små nya pluttar som börjat. Åh va roligt :-) Så blir en vilodag från gymet

Spinningen idag tog verkligen musten ur mig. Instruktören var inte den bästa, men spinning är ju så att de blir vad man gör de till. Man får ju välja själv hur mycket man vill ge. Men musiken och motivationen var inte så bra idag. Tycker de är skönt när någon verkligen pushar mig. Hade framförallt behövt de idag iallafall.

Har sån jäkla träningsvärk från igår, de var verkligen effektiv träning igår. Körde verkligen slut på alla stora muskler. Benen var därför väldigt sega idag.

Nu ska jag iallafall in i dushen, sen ikväll ska jag nog till Oscar. Vinna lite tid på morgonen eftersom jag ska jobba i nykvarn imorgon. Och så tackar man ju aldrig nej till en myskväll :-)

Var även men han på röntgen idag. Hoppas på att hans fot har blivigt hel nu, håller alla tummar jag har!


Blev ingen PN. Jag fixade Evangemang för m...

2011-09-06 @ 16:26:12 Permalink My life in words Kommentarer (2) Trackbacks ()

img_6628 (MMS)

Blev ingen PN. Jag fixade Evangemang för mon födelsedag och så lagade jag mat. Och nu är de dags att dra till Fia när som för att sedan dra till gymet, förhoppningsvis så försvinner lite av denna h-vetes träningsvärk jag har. Hehe


Du faller för att sedan kunna resa dig upp efter

2011-09-06 @ 15:03:37 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Allt som kunde gått fel imorse på jobbet gick fel. Okej, kanske inte allt, men nästan. Det var kaos.
Men som tur är så löste sig allt. Fick iallafall jobba över en timme, men de var inte hela världen.

Skulle egentligen träffat Josefin efter jobbet. Men tack vare min sömnbrist så är jag nog inte så trevlig just nu. Kände mig som ett ufo också. Men vi ska ses på söndag istället.

Nu ska jag iallafall ta en powernap, för att sedan åka till gymet och avverka ett spinningspass på 60min. Kommer bli tufft men jag älskar känslan efter. Talk to you later :-)


Empan & Jag

Mors alla pigga där ute. Jag har sovit som...

2011-09-06 @ 07:08:04 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_4806 (MMS)

Mors alla pigga där ute. Jag har sovit som ett arsle inatt.. Haft en låt på huvudet och har bara inte kunnat sova. Fick 1.5h sömn och nu är jag på jobbet. 7-12, ganska okej pass ändå


Kan inte tänka jag står bara här och ler

2011-09-05 @ 16:29:13 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()



Kom precis hem från södertälje. Har varit och lunchat med Fia och Emma.
Blev kyckling foccatia och caffe latte. Så jäkla yummie :-)

När vi ätit var Emma tvungen att gå så jag och Fia kollade runt lite innan vi åkte hem. Jag fick med mig lite olika té. De ända bra med att de blir kallare är alla myskvällar och all té man kan dricka. Jag är en riktig té sucker..

Väl hemma har jag lagt i en tvätt och fixat i köket. Snart kommer Fia förbi igen och vi ska dricka massa té (mycket té i detta inlagg!) innan vi åker till gymet.
Vi ska köra Crossträning (något nytt pass) och Core. All in :-)

Precis målat naglarna med Isadoras 708 coo...

2011-09-04 @ 18:47:00 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_1705 (MMS)

Precis målat naglarna med Isadoras 708 cool camel. Ett av mina favorit nagelack :-)


Mys helg

2011-09-04 @ 16:55:44 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()










Resten av helgen har enbart bestått utav mys. Hela lördags dagen gick åt att kolla filmer på canal+ och pussas. Mot kvällen så var jag och Oscar barnvakt åt hans lillesyster Ängla. Hon är världens sötaste tjej. Vi köpte massa godis och snacks och jag gjorde hemmagjord pizza åt oss.

Blev en riktig höjdar kväll med filmer och soffmys. Alla somnade i soffan och vaknade när Oscars mamma och halvpappa kom hem från kräftskivan.


Idag har vi inte heller gjort så mycket. Bara gosat. Men nu är vi iallafall hos mig och har varit de i några timmar. Jag har städat lite. Men tänkte damma och sedan dammsuga också. Oscar spelar NHL så hjälp lär jag ju iallafall inte få ;) hehe..

Last friday night

2011-09-04 @ 16:44:07 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()




Dessa bilder är från i fredags. Jag blev nämligen medbjuden på ett riktigt grabbförkrök som innebar fotboll, bira, tvspel etc. Dock så höll jag mig nykter under hela kvällen. Jag nöjde mig med att följa med och agera skjuts.
Vi började hos Henke och fortsatte mot olery's och sist stanleys.

Jag och Oscar hade satsat på en riktig hemmakväll, men detta var roligt de också :-)


Nyast i garderoben

2011-09-04 @ 16:25:51 Permalink Inköpt Kommentarer (2) Trackbacks ()
Här är lite utav de senaste inköpen. Har massa mer, men orkar inte fota då bilderna fick usel kvalité. Men ändå:


 Lindex


H&M.


Kappahl


BikBok


Bikbok


H&M


Vila

Jag och älskling är barnvakt åt världens b...

2011-09-03 @ 18:31:40 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()

img_4231 (MMS)

Jag och älskling är barnvakt åt världens bästa tjej. Vi har precis ätit hemmagjord pizza och nu myser vi i soffan.


Tränings månad

2011-09-01 @ 18:13:37 Permalink My life in words Kommentarer (0) Trackbacks ()
Efter jobbet gick jag ner på stan en snabbis. Köpte en fuskpäls-väst från Lindex. Super mysig. Har velat ha en sådan hur länge som helst..

Sen åkte jag hem och då hade min storesyster dumpat av massa kläder hon inte ville ha längre. Tog åt mig en del så nu känns de som jag har en ny garderob, nästan. Ganska mycket välbehövligt till hösten iallafall.

Vid fem mötte jag pappa vid Gröndal, och vi förlängde mitt gymkort. Så imorgon blir de spinning 11.15 och lite maskiner i gymet. September månad ska bli en riktig träningsmånad. För på friskis har dom special erbjudande så där får man ett allkort (man får alltså göra allt) för endast 150kr i september. Och där ska Elin börja träna :-) Jag har ju lagt innebandyn på hyllan så känner att jag kan kosta på mig lite extra.

Har jag föresten sagt att jag lagt klubban på hyllan? Tror inte de.
Men jag känner inget sug just nu. Älskar att spela innebandy, men allt blev så krångligt med laget och jag känner att jag inte kommer gå in helhjärtat så då känns de onödigt känner jag.

Äsch. Nu ska jag ta en dusch :-)

In My boyfriends shirt. Blä vilken dag. Va...

2011-09-01 @ 12:46:30 Permalink My life in words Kommentarer (1) Trackbacks ()

img_8211 (MMS)

In My boyfriends shirt. Blä vilken dag. Vary på jobbet sen 7. Jag är trött, har en bad hair day, dålig smink dag och så har de vart en dålig jobb dag. En dålig dag helt enkelt. Jag har en timme kvar på jobbet dock.


RSS 2.0