Feels like the first time

2011-09-26 @ 19:54:08 My life in words Permalink
Min helg har varit så himla bra!
I fredags så var jag hos Oscar och firade honom. Hade super mysigt med mat och fika och massor med prat med hans släkt. Mina föräldrar och bella var också där. Jag stannade över natten.

Blev hämtad av mamma tidigt på lördagen och vi åkte och handlade de sista inför kvällen. När jag kom hem så bestod hela dagen utav fix och trix. Elin kom till mig lite tidigare och hjälpte till. Tack så mycket.
Kvällen blev super lyckad om jag får säga så. Vi åt mat, lekte och hade de super trevligt. Jag fick massor med fona paket och alla tjejerna är så jäkla underbara, helt bäst! Tack så mycket allihopa för ni gjorde hela min kväll super lyckad! Utgången blev också super!

I söndags blev jag väckt av sång, presenter och smörgåstårta. Vid två så kollade jag på rockets dam match, sen hade jag gäster. Hela helgen var kort och gott super lyckad.

Idag känner jag mig inte som en 20-åring, utan jag känner mig riktigt liten och ynklig. Tror jag fått inflammation i stämbanden för är sjukt jävla hes och så har jag ont i halsen. Så fick sjukskriva mig från jobbet idag vilket verkligen suger.

Men imorgon blir de nya tag så innan de blir de massa té drickandes.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0