Grönalund

2011-06-05 @ 16:05:00 My life in words Permalink










Fredagen bestod av jobb. Borjade nio och de var meningen att jag egentligen skulle sluta halv sex då egentligen sista barnet skulle hem. Men de blev ändrat så jag slutade halv två iatället. Sköönt!

Åkte hem till O och tig de lugnt innan jag skjutsade han och hans vänner till Hölö för lagfest. Sedan hämtade jag upp Sarah Cissi och Emmelie och vi åkte till östertälje och mötte upp tess och vi for mot stockhom.

De blev ett litete stopp vid donken för middag och sedan vidare till Grönan. Vi kom in precis vid åtta, och de var smockfullt. Vilket vi inte riktigt tänkte på? Malin kom också direkt dit.
Vi såg inte så mycket med de var bra drag och vi hade de roligt iallafall.

När vi å¨kte hem bestämde vi oss för att de skulle bli utgång. Så vi drog först till Olerys där några tog drinkar och så lyssnade vi på trubadur innan vi givk vidare till 550.
Jag var nykter hela kvällen man hade förvånadsfullt roligt ändå. Vi dansade i princip hela kvällen. Så de vart en grym utgång utan alkohol :-)

Igår så var de suoerfint väder. Så jag och oscar låg vid deras pool hela dagen. Vi åkte dock hit på kvällen och hyrde film och gosade med  bellus. Ja agerade även chafför.

Idag har vi inte lämnat soffan på hela dagen och kommer nog inte göra de heller. Eller förutom när vi vill ha mat sen. Hehe. Vi blir iallafall nog själva här hemma resten av dagen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0