A bad day

2011-08-15 @ 13:39:22 My life in words Permalink
Idag är jag ledig. Idag är jag så jäkla seg. Idag har jag inget planerat, kommer heller inte ta tummen ur röven och planera något. Idag har jag ont överallt och är grinig och tjurig. Idag är ingen bra dag.

Jag har galet ont i min visdomstand. Har haft de ett antal gånger, men den verkar inte dyka upp. De som är skillnaden denna gång är att smärtan är olidlig. De brukar inte göra såhär jvla ont! Får kolla om de håller i sig, annars får de bli en vistelse hos tandis.

Jag har även så himla ont i näsan. I lördags hemma hos emma så skulle jag hänga i en sån där "skivstång" som man kan ha mellan en dörröppning. Men nackdelen var att den inte satt fast!! så jag fick den rakt på näsan och det gör oooont!! dock så blev det inte svullet eller något men ändå.

Har även sån himla ångest inför hösten. Har jobb tills sista augusti, sen kommer jag förmodligen att få mer tider, men inget man kan förlita sig på. Jag har absolut inget att se fram emot, inget bokat heller så jag har inget att längta till.
Dagar och veckor bara rinner förbi och sommaren är slut nu och jag har gjort alldeless för lite roliga saker. Halmstad var så jäkla grymt och italien lika så. Men Italien var ju innan sommaren.

Jag har jobbat så himla mycket så har missat nästan alla soltimmar och roliga evangemang...

Usch vilken deppdag. Ska fortsätta kolla på TV nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0