To do today: nothing

2011-08-24 @ 15:12:04 My life in words Permalink
Idag har jag bara slappat. Har inga ärenden eller måsten idag. Eller borde träna.. Tänkte antagligen gå ut och gå sen eller cykla. Återstår att se.

Måste även städa upp i mitt rum och sedan hjälpa till med tvätten. Sökt några jobb har jag faktiskt också gjort idag. Så lite vettigt har dagen innehållit.

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske åker till Oscar och sover där. Imorgon är det iallafall ett eftermiddags/kvälls pass på jobbet som gäller, 13-20. Har varit skönt att ha varit ledig i 5 dagar nu, men ska bli skönt att återgå till jobbet. Har ju inte allt för många pass kvar..

Igår så firade vi ju bella iallafall. Av mig och Oscar fick hon en tatuering som hon velat ha i flera år. Så på fredag kl.10 ska hon gadda sig. Hehe. Lägger upp bild på den då.
På dagen så klippte jag mig, 1dm av mitt hår föll av. :-( buhuu!! Men de behövdes verkligen. Så inte så mycket att göra åt. Eve satt och väntade med mig och så lunchade vi och shoppade lite efter.

Väl hemma så rensade jag min garderob på hälften av mina kläder. Halva garderoben åkte ut på saker jag inte använder eller tröttnat på. Så eve och bella fick ta för sig..
Vi åt även supergod middag hela familjen och sedan drog vi och kollade dam innebandy.


Malin och jag i februari.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0