All in dubbelt upp

2011-08-30 @ 15:42:27 My life in words Permalink
De där med uppdatering har inte varit min starka sida under de senaste dagarna. Men i helgen har jag faktiskt haft fullt upp.

I fredags så firade vi ju min lillesyster som fyllde 18. Var massor med släkt och vänner här. Vi åt plockmat, tårtor, kollade på present öppning och minglade. En och en annan alkoholhaltig dryck åkte dessutom ned.
De var jätte trevligt och vid 11 åkte vi in mot 550 där bellas krogendebut skulle vara. De var en bra utgång med massor med härligt folk. Tror hon var nöjd.

Lördagen började med jobb 9-16. Kände mig hyffsat pigg och fräsch på morgonen men senare på dagen blev jag så jääkla trött.
Men de var bara att ladda om batterierna igen, tog fyra bussen till Nykvarn där jag dessutom träffade Malin. Vi satt och snackade tills hon gick av. Själv gick jag av vid Sarah och duschade och gjorde mig i ordning innan Mallan kom dit. Vi åt pizza och förade och hade de bara allmänt bra. Dom är så himla bra dem tjejerna ♥
Även denna utgång var bra, dock kunde den slutat annorlunda..

Söndagen bjöd även den på jobb, dock lite senare. Jag jobbade 14-22. Dagen rullade på.
Åkte sedan till Oscar och sov där. Måndagen gick åt att sova, mycket mer intressant fick jag inte gjort.

Idag har jag jobbat 7-12, sen tagit en PN, skypat med min Mirva, sökt jobb. Skulle förlängt mitt gymkort, men får inte tag i min pappa så får göra det en annan dag.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0