Tell you a secret

2010-12-19 @ 23:28:01 My life in words Permalink
Nu börjar klockan bli mycket, men jag är inte alls trött. Som tur är så börjar jag inte förens 11 imorgon, vilket är jävligt skönt!
Men jag ska försöka hinna en prommis imorgon innan jag börjar också. Har bilen imorgon så tänkte passa på.

Wallander filmen vi såg på canal+ var riktigt bra. Älskar sådana filmer, beck och liknande. Denna film var dock helt psykad och man var inte beredd på slutet. Men den var grym.

Imorgon börjar jag somsagt jobba 11. Jobbar på dagiset måndag-tisdag och boendet onsdag och torsdag. Och på fredag är det JULAFTON.. Helt sjukt. Men jag längtar. Det är alltid så mysigt, både här och hos Oscars släkt.

Juste, en sak jag inte nämt är att jag fått en halvtidsanställning efter nyår på skogsbackens förskola. De frågade förra veckan om jag var intresserad och dagen efter var papprerna påskrivna. Helt sjukt skönt faktiskt. Kommer förmodligen jobba där än mån,tis och halva onsdag. Fast nu är dom ändå klara. Kommer ju jobba så mycket jag kan och får på boendet också.
Men tjänsten är iallafall till runt midsommar. Efter det får vi se hur det blir. Ska börja kolla runt lite på skolor också.

Men nu ska jag kolla lite på the day after tomorrow, bra men hemsk film. Sen är det natti ♥


En sann och helt underbar vän som alltid finns där. I love you

Kommentarer
Postat av: Mirva

älskar dig med Matilda <3

2010-12-23 @ 22:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0