Söndagsmys i all ära

2010-12-06 @ 16:04:54 My life in words Permalink
Idag har jag inte gjort någonting speciellt alls. Jag sov länge, vaknade utav ett mess från Älskling som är på sin första jobbdag på Scania. Sen har jag kollat på paradise hotel avsnitt, nästan missat alla, och hade inget att göra så..

Min helg har vart både bra och okej. Fredagen så kollade jag på Oscars match. Hans första i Nykvarn denna säsong, han har nämligen blivit utlånad dit. De vann och det var en bra match. Oscar var jätte duktig som vanligt.

Efter matchen åkte vi till hans mamma, mina föräldrar hängde med. De satt och drack och pratade.
Sen kom Oscar hem med tvp kkompisar, de började örkröka för de skulle ut. Tequila race och grejer. Sjuka killar ;) haha nej men det var roligt att vara med en stund innan de gick ut.

Vid 1 så kom jag äntligen hem med mor och far. Jag var super trött och somnade till en pytte stund innan jag skulle hömta Oscar. Vi åkte hit och åt kebeb som han köpt och så somnade vi.

Dagen efter så åkte jag till stan vid tio med mamma och bella. Köpte present till Mirva och Malin och sedan så hittade jag lite klappar innan vi for hem igen. Jag hämtade bara upp Oscar och pappa som var hemma och så åkte vi och kollade Nykvarn - Rockets matchen.

Sen hem igen och fixa mig inför tjejmiddagen hos malin. Super mysig och trevlig med massor med snack och god mat. Sen kom några andra och vi började spela lite och så innan vi drig ut.
Utgången var väl helt okej, folket var bra men dock inte musiken. Jag fick tandvärk också mitt i allt så jag och elin drog till kebaben där hon åt och så mötte vi russin. Sen kom Oscar också och vi tog taxi hem till mig.

Söndagen var inte rolig. Upp tidigare än vad jag ville, spelade en halv match eftersom jag fick en hård j*vla eftersläng av en tjockis på min hand, den svullnade upp och jag kunde inte röra den. Förlust blev det och jag åkte till akuten för att kolla upp handen.
Först fick en doktor kolla, hon tyckte det såg ut som en fraktur så jag fick röntga.. jätte mycket. För det var mitt på handen så hon kollade båtbenet och lite allt möjligt. Som tur var var det inget, så jag ska ha den lindad bara. Skönt det.

Söndagen slutade upp med att jag somnade i soffan runt 6, vaknade igen av att O ringde och sen kolalde jag lite på wallander, sen somnade jag igen..

Nu ska jag duscha sen dra till Oscar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0